Рабі уль-авваль — особливий місяць

18

4783231221_683f8499fdНастав особливий місяць — Рабі уль-авваль. Місяць, коли народився найкращий  з людей, обранець Всевишнього — пророк Мухаммад (мир йому й благословення). Для кожного мусульманина і'мя пророка має такий вплив на внутрішній стан, що не можливо ні з чим порівняти.

Господь дарував Мухаммаду головне чудо — Священний Коран. Він назавжди буде найбільшим і неперевершеним чудом всіх часів. А люди на планеті ніколи не припинять дивуватися та захоплюватися, вивчаючи останнє Слово Бога. Коран — останнє небесне Одкровення, підтверджує істинність попередніх Писаннь та затверджує останню Божу релігію — Іслам.

Що залишив після себе божий Посланець? Це надбання мусульман всього світу — Святе Писання та його блага сунна. Немає більш досконих правил життя, ніж ті, що навчив людей Пророк Мухаммад (мир йому і благословення). Він навчив мусульман усього, що необхідно для здобуття щастя у цьому та майбутньому світах, а релігія Посланника Аллаха (мир йому і благословення) дає відповіді на всі питання буття. У цей благословенний місяць Рабі  уль-авваль ми, мусульмани, маємо якумога частійше згадувати нашого улюбленого Пророка Мухаммада (мир йому і благословення), його прекрасні якості та події з його життя. Ми зобов'язані слідувати за Посланцем Аллаха (мир йому і благословення) у своїх діяннях, помислах і намірах. Місяць Рабі уль-авваль нагадує нам про головну міссію Пророка — донесення істини до людей, шляхом ознайомлення їх з Ісламом, релігію Єдинобожжя. Боже допоможи нам провести цей місяць в поклонінні Тобі, славлячи Твого Улюбленця, пророка Мухаммада, мир йому і благословення! Амін.

ДУМУ «Умма»